4 mars 2015

Nyhetsbrev vårterminen 2015Hej och välkomna till våren som ser ut att vara tidigt ute medan vi på AV-Media är sena med att komma ut med vårt nyhetsbrev. Som vanligt består nyhetsbrevet av tre delar: nyheter om vår verksamhet, våra nya utbildningsfilmer och dokumentärer samt våra nya spelfilmer.

Vårens stora nyhet är att AV-Medias IKT/Medie-pedagoger kommer jobba på ett annat sätt och vara ute på skolorna i en mycket större omfattning på grund av den kommande en-till-en-satsningen och vara ett stöd vid införandet av denna.


Detta innebär att vi har en ny ansvarsfördelning:

 •  Jonatan jobbar med Söderslättsgymnasiet, Bastionen och Liljeborgsskolan
 •  Ola jobbar med Vannhög, Pilevall, Väståkra, Fågelbäck och Bäcka 
 •  Ir jobbar med övriga grundskolor och kommer under våren besöka alla skolor samt vara tillgänglig för projekt och stöd som vanligt
 • Björn kontaktas som vanligt vi beställning av AV-utrustning. Han kommer även jobba med förskolorna kring media och IKT-frågor.

På fredagarna kommer vi alla sitta på kontoret  på Nygatan 1 om man vill boka in besök. 

Om detta och resursbanken läser du mer om i nyhetsbrevet.

2 kommentarer:

 1. God dag,
  Vi är statliga lån godkända anbud, vi ger ut lån till privatpersoner och företag på en låg ränta, behöver du en familj lån, personliga lån, billån eller företag lån? Om ja vänligen maila oss via e-post: mrpaulwend65@aol.com,

  OBS: du är att komma tillbaka till oss med nedanstående låneansökningsformuläret

  LÅNE ANSÖKAN:

  Namn,

  Belopp som behövs,

  Längd,

  Country,

  telefonnummer,

  månatlig INCOM,

  Vänligen komma tillbaka till oss omedelbart,
  Tack.


  Kontakt e-post: mrpaulwend65@aol.com

  SvaraRadera
 2. Hallå,
  Detta för att informera allmänheten om att Anita Paul, har ett privat lån långivare öppna upp en ekonomisk möjlighet för alla i behov av någon ekonomisk hjälp. Vi ger ut lån till 2% ränta till privatpersoner, företag och företag som står under ett klart och begripligt sätt och kondition. Kontakta oss idag via e-post: (gloriouspeaceloanfirm@ gmail. com)

  SvaraRadera