14 november 2012

Viktig information om SLI

Från och med den 1/1 2013 kommer Trelleborgs bokningssystem för film och teknik och tjänst för strömmande media, SLI, att uppdateras. Uppdateringen kommer innebära ett ansiktslyft för utseendet men framförallt en förbättrad sökfunktion och en bättre överskådlighet. Det kommer också finnas en del nya funktioner som ska underlätta användandet, t.ex. möjligheten att spara favoritfilmer och en förenklad elevhantering. "Gamla" SLI finns kvar och fungerar som vanligt fram till den 1/1 2013 och du loggar in med dina gamla uppgifter.

Nya SLI är i så kallad beta-version vilket innebär att allt inte riktigt är färdigt än, men det mesta fungerar som det ska. Du hittar nya SLI här om du vill prova tjänsten.

Du som användare kommer behöva att registrera dig på nytt vilket är en enkel process. Detta kan man göra redan nu om man vill vara ute i god tid. Se dokumentet nedan för hjälp.

Hur registrerar man sig på nya SLI (PDF-document, 1,0 MB)

Vi kommer att göra nya manualer och guider för att underlätta för er, men eftersom allting inte riktigt är färdigt på SLI än så avvaktar vi lite. Följ oss här, på vår facebook eller på vår webb för mer information.

Har ni frågor eller problem så hör av er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar